Over mij

Mijn naam is Wesley en ik ben al op reis zins het begin van 2012. Met mijn reis blog wil ik u tips en advies geven hoe u op een budget kunt reizen. Mijn idee achter deze reis blog is om uw te inspireren om goedkoper, langer en beter te reizen.

Dat ben ik –>
In 2008 ging ik voor de eerste keer in mijn leven op reis en dit was niet eens een echte reiservaring. Voor mijn opleiding als Applicatie Ontwikkelaar had ik een unieke kans om stage te gaan lopen in Barcelona. Natuurlijk was geïnteresseerd in deze kans en voor dat ik het wist was ik op weg naar Barcelona. De tijd in Barcelona veranderden mijn leven. In de korte periode dat ik in Spanje was had ik de kans om rond te reizen naar diverse bestemmingen. Na zes maanden stage was ik verslaafd aan reizen.

Maar zoals de meeste Nederlanders had ik maar een paar weken vakantie per jaar. In de zomer van 2011 kwam ik op het idee om te gaan backpacker in Australië. Mijn vrienden vertelden me dat ik gek was, maar ik vond het een geweldig plan en in Juli 2012 had ik eindelijk de knoop doorgehakt, ik was eindelijk op weg naar mijn droom bestemming Australië voor zes maanden. Na de zes maanden backpacker in Australië heb ik besloten om er nog eens zes maanden aan te plakken en zins de dag van vandaag ben ik nog steeds onderweg.

In de afgelopen jaren had ik de kans om te reizen naar Gambia, Senegal, Verenigde Staten, Spanje, Frankrijk, Belgie, Italie, Japan, Thailand, Cambodja, Laos, Vietnam, Maleisie, Singapore, Indonesie en Australie.

Het ding is dat ik weet dat ik kan niet terug kan naar mijn normale leven. Ik heb geen zin in dezelfde saaie baan, het 9 tot 5 leven en elke dag werken achter de computer. Ik wil de wereld verkennen, leven als een vrij mens, en het leven lijden waar ik altijd van droomden.

Met Wesley op Reis wil ik u inspireren hoe reizen mij inspireert. Ik ben hier om te laten zien dat het WEL mogelijk is om een langere tijd te reizen zonder een hoop geld. Mensen zeggen altijd tegen mij dat ze het graag willen, ook al is het maar voor een kleine periode. Maar de meeste mensen zijn bang om hun comfort zone te verlaten en af te reizen naar het onbekende.

De ervaring van reizen heeft mij alle tips en trucs geleerd die u moet weten als u gaat reizen met een budget. .


Zie je ergens rond de wereld!

Wesley